Investio help je met het verhuren van je pand(en)

Verhuur

Investio als trouwe partner in verhuurservice

De vastgoedmarkt is al jaren in transitie. Vroeger was meer dan 70% van de Belgen eigenaar van zijn woning. Deze verhouding schuift al jaren op naar een markt waar steeds minder mensen nog een eigen woning aankopen. De verhuurmarkt neemt hierdoor fors aan belang toe en deze trend lijkt zich de komende jaren voort te zetten.

Investio is expert in het verhuren van vastgoedeigendommen. Onze unieke serviceplannen geven jou als verhuurder een service op maat. Jij kiest zelf welke opvolging je uit handen geeft. We ontzorgen je van A tot Z zodat jij zonder zorgen kan genieten van je huuropbrengsten.

Maak een afspraak

 

Verklaringen voor stijgende vraag naar een huuraanbod:

1

Demografische veranderingen: een toename van eenpersoonshuishoudens, millennials en jonge professionals die vaak de voorkeur geven aan huurwoningen vanwege de flexibiliteit en mobiliteit die huren biedt.

2

Vergrijzing: oudere volwassenen kiezen ook voor compactere huurwoningen of -appartementen vanwege het gemak van onderhoud en de mogelijkheid om in steden te wonen, dicht bij alle gemaksvoorzieningen.

3

Economische onzekerheid: in onzekere economische tijden kunnen mensen terughoudend zijn om zich aan langdurige hypotheekverplichtingen te binden. Huren biedt meer flexibiliteit, omdat het gemakkelijker is om van woning te veranderen als dat nodig is.

4

Stijgende vastgoedprijzen: dit maakt het voor veel mensen moeilijker om een woning te kopen. Banken zijn kritischer in de voorwaarden om een lening te geven. Hierdoor huren mensen langer terwijl ze sparen voor een eigen huis.

5

Stijgende vraag naar woonmogelijkheden in steden: stedelijke centra groeien en worden aantrekkelijker om te wonen. De vraag naar huisvesting overtreft hier het beschikbare aanbod met een boost voor de huurmarkt en een stijging van de huurprijzen tot gevolg.

Al deze factoren zorgen ervoor dat de vraag naar huurwoningen blijft toenemen. Het is belangrijk voor vastgoedbeleggers en -ontwikkelaars om deze trends te begrijpen. Ons team van Investio begeleidt jou als investeerder om optimaal in te spelen op de veranderende behoeften van huurders. Zo vinden we snel een gepaste huurder voor jouw pand.

Kies geen eieren voor je geld!
Ga voor een optimale belegging zodat je gerust bent van een interessant appeltje voor de dorst.

Maak een afspraak

Contact

Maak een afspraak

Ben je klaar om te beleggen in één van onze investeringspanden, maak dan nu je afspraak!