Investeer in vastgoed als wapen tegen inflatie

De inflatie bereikt hoogtepunten die we niet gewoon zijn met als gevolg een algemene prijsstijging van goederen en diensten. Je gespaarde geld wordt hierdoor minder waard. Dit is natuurlijk geen goed nieuws. Er is wel een positieve zijde aan inflatie en dat is dat vastgoedeigendommen ook mee stijgen in waarde. Heb je geïnvesteerd in een …

Refuga en Terhasselt

Investeren in vastgoed loont vandaag, morgen en overmorgen

De financiële markten zijn turbulent, spaarboekjes brengen maar weinig op en toch ben je op zoek naar een meerwaarde voor je kapitaal.

Wat is het huurrendement op jouw vastgoedinvestering?

Investeren in vastgoed om te verhuren kan je een mooi rendement opleveren. Je geld beleggen “in bakstenen” is een veilige keuze en kan je maandelijks extra inkomsten opbrengen. Wat mag je je verwachten? Lees hier hoe je het huurrendement op je vastgoed eenvoudig kan berekenen.

Onze tips

Tip 1: Investeer op lange termijn Investeren in vastgoed betekent dat je toekomstgericht denkt, want vastgoed koop en verkoop je niet elke week. Meerwaarde op lange termijn is een mooie troef. Indien je kiest voor een goede locatie, stijgt de meerwaarde van je vastgoed.

Maak een afspraak

Contact

Maak een afspraak

Ben je klaar om te beleggen in één van onze investeringspanden, maak dan nu je afspraak!