Stefan Vangronsveld & Ed Somers

Over ons

Investeer in vastgoed met vertrouwen

Investio is jaren geleden ontstaan als onderdeel van Vestio. Zaakvoerders Ed Somers en Stefan Vangronsveld bundelen 30 jaar ervaring en expertise.

Steeds meer klanten vragen naar een professionele begeleiding. Zo kunnen ze met een gerust geweten hun spaarkapitaal  investeren in projecten die enige zekerheid bieden op meerwaarde voor de toekomst. Een investering in nieuwbouw voor verhuur verzekert je van jaren zorgeloze huuropbrengsten. Onze experten staan je met kennis van zaken bij zodat je zorgeloos belegt in het juiste vastgoedproject.

Maak een afspraak

Facts en Figures

Vestio heeft de afgelopen 20 jaar een palmares aan succesvolle projecten gerealiseerd.

  • 822 appartementen
  • 225 bouwgronden
  • 236 grondgebonden woningen
  • 51 bedrijfspanden
  • 161 studentenhuisvesting
  • 274 assitentiewoningen

In onze realisaties voorzien we 50% van het aanbod van appartementen met een oppervlakte kleiner dan 80m2. Dit zijn type flats die erg gegeerd zijn op de verhuurmarkt.

De demografische cijfers voorspellen een stijging van eenpersoonshuishoudens in Limburg met maar liefst 31% voor de komende 20 jaar. Met deze cijfers is er dringend nood aan een betaalbaar aanbod op de huurmarkt.

Investio

Ons team

Vestio staat voor ‘Vangronsveld en Somers, thuis in ontwikkeling’. Als ervaren projectontwikkelaar hielpen we de afgelopen 20 jaar al duizenden kopers bij het vinden van een droomwoning. Onze roots liggen in Limburg maar onze ambities en expertise reiken verder. We realiseren residentiële vastgoedprojecten op toplocaties in België en aan de Belgische kust.

“Onze filosofie is dat we niet zomaar huizen verkopen, maar wel een nieuwe thuis, waar de toekomstige bewoners een gelukkig leven willen opbouwen.”

Ed Somers, Stefan Vangronsveld, Chantal Plancke

Waarom kiezen voor
Investio?

1

Wie binnenkomt bij Investio, voelt zich meteen thuis. De passie voor het vak drijft ons elke dag om excellente projecten te realiseren. Ons warm, ervaren en gedreven team loodst je als kandidaat-koper vlot door het complexe landschap van de hedendaagse vastgoedmarkt.

2

Bij al onze ontwikkelingen ligt de nadruk op duurzaam, energiebewust en esthetisch mooi bouwen. Het is onze doelstelling om met elk project een opwaardering van de omgeving te realiseren met het oog op de toekomst.
We werken samen met energiedeskundigen om de energiezuinigheid van onze projecten te optimaliseren en vlot de aangegeven normen en rendementen te halen. Een belangrijke troef op de verhuurmarkt vandaag.

3

Een topligging is de basisvoorwaarde voor een succesvol project met een lange termijn waardecreatie. Onze investeringsprojecten bevinden zich steeds op excellente locaties die vlot bereikbaar zijn met de fiets of de wagen en dicht bij alle belangrijke voorzieningen zoals scholen, winkels en parken liggen.

4

Onze ontwikkelingen richten zich naar een breed publiek, waarbij we steeds de wensen van de kopers vooraf zo goed mogelijk trachten in te schatten. Een mooie kwaliteitsvolle afwerking is steeds voorzien als basispakket in onze standaard inrichting zodat jouw investering optimaal kan renderen en huurders graag hun intrek nemen in jouw investeringsappartement.

Kies geen eieren voor je geld!
Ga voor een optimale belegging zodat je gerust bent van een interessant appeltje voor de dorst.

Maak een afspraak

Contact

Maak een afspraak

Ben je klaar om te beleggen in één van onze investeringspanden, maak dan nu je afspraak!